23 abr - 2021 • 14:00 > 23 abr - 2021 • 15:45
23 abr - 2021 • 14:00 > 23 abr - 2021 • 15:45
ESALQ Food research group invites everyone to join our first Workshop titled "Nutritional considerations about the plant-based protein transition", in which we will be discussing sustainability, animal vs plant protein, viable plant proteins, micronutrients, demographics, and diets. So, we invited the group It's Protein, a young and passionate team composed of nine students from around the world with 1 mission: to create the most ACCESSIBLE platform for plant-based eating for people with dietary restrictions. You're not gonna miss that, aren't you?
Sign up now for free! The places are limited! ;)
See you soon!
ESALQ Food Team
Você poderá editar o participante de um ingresso apenas uma vez. Essa opção ficará disponível até 24 horas antes do início do evento.
Saiba como editar participantesThis event has the convenience and practicality of an online transmission with the best experience guaranteed by Sympla.
Select the desired event and tap the access broadcast *button
Get ready! To participate, you must have Zoom installed.
Grupo de Extensão ESALQ Food
A ESALQ Food é um grupo que presta serviços inovadores a empresas do setor agroalimentar, desenvolvendo produtos e projetos sob a orientação de professores, colaboradores, parceiros e profissionais especializados. Gerida pelos alunos da Escola Superior de Agricultura "Luiz de Queiroz" (ESALQ/USP), o ESALQ Food engloba em seus projetos estudos com consumidores, desenvolvimento de novos produtos e layouts industriais. Aspectos como o desenvolvimento de competências técnicas e comportamentais são os grandes norteadores do grupo, uma vez que, o trabalho em equipe, tomada de decisões, elaboração e mediação de reuniões de trabalho, negociação com clientes, patrocinadores, fornecedores e parceiros, são realizados pelos nossos membros.
Sensitive data is encrypted and will not be saved on our servers.

Access our Sympla Help Center or Talk to the organizer.